Poradnia dietetyczna








    

    
    











    


    
    




    







    




    





Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies, tzw. ciasteczka. Kliknij na przycisk zamknij znajdujący sie z prawej strony, aby niniejsza informacja nie pojawiała się lub kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej nt. plików cookie.
uwagi dot. działania placówek
Lekarz

poradnia dietetyczna


 

Poradnia dietetyczna

Kalina Gogała 
  • terapia otyłości i nadwagi
  • żywienie wspomagające w wielu chorobach
  • dietoterapia
  • racjonalne odżywianie dzieci i młodzieży
  • przygotowanie żywieniowe dla kobiet w ciąży i planujących ciążę
  • indywidualne programy żywieniowe
  • ocena sposobu i stanu odżywienia

konsultacja dietytyka - 100,00 zł

konsultacja kontrolna - 80,00 zł

Natalia Dobrzyńska

Zakres usług:

  • Dietoteriapia w schorzeniach dietozależnych
  • Leczenie otyłości i niedożywienia
  • Żywienie dzieci (od 5 roku życia) i młodzieży
  • Żywienie kobiet ciężarnych i karmiących
  • Dieta osób aktywnych fizycznie
  • Żywienie osób starszych

Ukończone kursy i szkolenia:

Niedożywienie w praktyce ambulatoryjnej” Dolnośląska Izba Lekarska

Czym skorupka za młodu…” Warszawski Uniwersytet Medyczny, Klinika Pediatrii, Stowarzyszenie Zdrowego Żywienia Dzieci

Żywienie w nieswoistych chorobach zapalnych jelit” USK Borowska, Wrocław

Sportowe Systemy żywieniowe – Diety niskowęglowodanowe” CPF Creative Professional Fitness

Dietetyka Poziom II” Akademia Mistrzostwa Sportowego, Rekreacji i Turystyki we Wrocławiu

Niedożywienie w praktyce dietetycznej” warsztaty pod patronatem Polskiego Towarzystwa Żywienia Klinicznego SS im. J. Gromkowskiego we Wrocławiu

Kurs Instruktora fitness Akademia Mistrzostwa Sportowego, Rekreacji i Turystyki we Wrocławiu

Fitness PUMP” Akademia Mistrzostwa Sportowego, Rekreacji i Turystyki we Wrocławiu

Diagnostyka i prowadzenie pacjenta z celiakią” pod patronatem naukowym Polskiego Stowarzyszenia Osób z Celiakią i Na Diecie Bezglutenowej

Praktyczna dietoterapia cukrzycy typu I i II” Centrum Szkoleń

Dietetyki Klinicznej

Żywienie w chorobach tarczycy” prowadzone przez mgr H. Stolińska-Fiedorowicz, pracownika IŻŻ